BUITEN KANS

Best of both worlds

Rust, groen en ruimte én goed bereikbaar met de auto en OV.

Binnenkort komt ons huis te koop Vogelenzangsestraat 9 in Driel (Betuwe)

Huis: ruim en licht, met veel extra ruimte, garage, schuren en een grote extra ruimte: de Tuinkamer, ook geschikt als praktijkruimte. Wij bewaren hier ’s winters de kuipplanten en in de lente komen daar de kiemende zaden bij voor de pluktuin. Vanuit het huis vrij zicht over de weilanden. Voor ons huis graast een groot deel van het jaar een kudde merries met hun veulens.

Tuin: Betuwse klei, oude en nieuwe fruitbomen, klimrozen, grote vijver, zitplekken, vuurplek, moestuindeel met bakken, ontworpen volgens de principes van de FeelGoodGarden. Er wordt hier al 35 jaar biologisch getuinierd. De tuin is voor een groot deel ommuurd, besloten waardoor er een microklimaat heerst. Onze kinderen bouwden hier een boomhut, we hadden kippen en konijnen maar er is alle ruimte om nieuwe dromen te verwezenlijken.

Arnhem is binnen 15 auto minuten te bereiken, de A50 en A325 binnen 10 minuten. Station Arnhem Zuid is 15 minuten fietsen. Driel heeft een supermarkt, enkele winkels en  drie scholen, zowel regulier als een democratische school.

RUILEN??  Dat zou kunnen als je uit Den Haag komt. Als je bijvoorbeeld zou willen samenwonen in ons huis en één van de partners een kleiner koophuis met tuin heeft in Den Haag in een rustige buurt, dan horen we dat graag.

Nieuwsgierig? Stuur ons een email op adezaak apestaart jongmar punt nl of neem contact op met onze makelaar Moniek Koenders www.moniekkoenders.nl of kijk binnenkort op www.funda.nl